Cveklu i šargarepu operite, očistite, ogulite i narendajte. Mi volimo omer cvekle i šargarepe pola-pola, ali ne smeta i drugačiji omer, u zavisnosti što se nađe u kuhinji.
Začiniti sa smeđim šećerom, morskom soli, nerafinisanim maslinovim uljem i sokom limuna.
Ukrasiti listom sremuša (divljeg belog luka).
Draga Gospodjo Milovanović,već smo se zabrinuli što niste par dana objavili ni jedan recept,ali evo danas ste nas opet obradovali sa lepom salatom.Molimo Vas da ubrzo postavite neko glavno jelo, da ne pocrkamo gladni.Sada smo se već navikli i nedostaje nam raznovrsnost.Još uvek se nadamo da ćete otvoriti jedan lep vegetarijanski restoran u Beogradu!V.D.
OdgovoriIzbrišiDragi gospodine Vujicu,
OdgovoriIzbrišiJako se radujem sto redovito posecujete moj blog! Po stilu pisanja, mislim da ne gresim, poslali ste vec neke komentare u vezi mojih recepata. Drago mi je da Vasa supruga sprema obroke po blogu. Upravo zato sam i pokrenula blog... svakodnevno telefonom, meilom i u razgovorima diktiram moje recepte, a onda sam smislila da je ovo daleko laksi nacin. U poslednjih par dana, prijateljima kazem: Idi na moj blog.
Jos jednom, drago mi je sto se javljate. Ostanite moji komentatori! Hvala.
Postovana,procitali smo gomilu vasih recepata, i mnogi ce krenuti u proces eksploatacije. :)
OdgovoriIzbrišiVasoj salati imam obicaj da dodam i 1-2 rendane jabuke, a zasladjujem medom.
P.S. Zasto u 2013 nema tekstova ?
Hvala.
Malo mi je turbulentna bila 2012-a, ali hocu, vraticu se blogovanju u najskorije vreme. Hvala Vam na citanju.
OdgovoriIzbriši