tag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post6478213167378482206..comments2023-05-02T11:42:23.020+02:00Comments on Mlin naš nasušni - nastavak knjige...: Ovsena kasaMala kuharica Sandrahttp://www.blogger.com/profile/03054650755244920003noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-1804071364380056402013-01-22T11:29:43.399+01:002013-01-22T11:29:43.399+01:00Ovsene kase su super. Poenta je sto on nabubri u s...Ovsene kase su super. Poenta je sto on nabubri u stomaku i ewsice u zeludcu nadrazuje i na taj nacin do mozga stize impuls da si sit, odlicna varka! Ja isti jedem vec godinu dana, super se moze kombinovati sa nekoliko zrna brusnice, ili 3-4 badema. Kako ko voli. Moze i sa rendanom jabukom. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-21550480654365866622011-02-15T17:53:59.756+01:002011-02-15T17:53:59.756+01:00Hvala Vam na poverenju! Moji recepti su jaaaako je...Hvala Vam na poverenju! Moji recepti su jaaaako jednostavni, i samo ih pazljivo citajte i svaki recept ce da uspe! Javite kada ponovo napravite kasu. Mozda su Vas zbunile hrskave pahuljice kojima sam posula gotovu kasu, verujem da je to u pitanju bilo pa ste od pahuljica... Hvala na pohvalama! Pozdrav!Mala kuharica Sandrahttps://www.blogger.com/profile/03054650755244920003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-42122854920081010102011-02-15T17:38:06.535+01:002011-02-15T17:38:06.535+01:00Hvala na odgovoru, nastaviću da pratim vaš blog, s...Hvala na odgovoru, nastaviću da pratim vaš blog, sve pohvale! (:Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-88833445038455777892011-02-15T15:45:47.520+01:002011-02-15T15:45:47.520+01:00Recept je super, ali Vi ste pogresili jer se kuva ...Recept je super, ali Vi ste pogresili jer se kuva ovas, a ne ovsene pahuljice! Samo je u tome greska. Pokusajte ponovo sa ovsenom zitaricom (kupuje se u prodavnicama zdrave hrane, kao integralna namirnica, oljusteni ovas), a ne pahuljicama koje ne treba termicki obradjivati, tj. kuvati, jer su vec spremne za upotrebu... Naime, pahuljice su termicki vec obradjen proizvod, pod visokim temperaturama se zrno presuje i dovoljno ga je samo hidrirati, tj. preliti sokom ili vodom i imate gotov obrok.<br />Pozdrav! Hvala svima na komentarima.Mala kuharica Sandrahttps://www.blogger.com/profile/03054650755244920003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-55514259106474301902011-02-15T14:49:06.467+01:002011-02-15T14:49:06.467+01:00Pozdrav Sandra,
Sviđa mi se recept, ali izgleda da...Pozdrav Sandra,<br />Sviđa mi se recept, ali izgleda da nešto nisam dobro uradila. Kaša ne izgleda uopšte kao ova sa slike i nekako je sluzava i retka. Stavila sam vodu i ovsene pahuljice prema receptu. Šta sam pogrešila?<br /><br />Mir ~Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-49662463312373411222010-09-20T09:03:00.341+02:002010-09-20T09:03:00.341+02:00Zobene pahuljice kad kada stavljam u neke "cu...Zobene pahuljice kad kada stavljam u neke "cušpajze" kako bi dali gustoću (ne volim zapršku s brašnom i ne radim je nikada), ali inače je nikada ne koristim. Znam da je zdrava, kao i većina žitarica. Kako za doručak jedem samo voće, ovo i nije recept za mene, ali moj muž voli ovakve stvari, pa ću mu pokazati tvoj brecept.Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-8864138221576702502010-09-19T10:17:19.833+02:002010-09-19T10:17:19.833+02:00I ja sam skoro otkrila da mogu tu čuvenu ovsenu ka...I ja sam skoro otkrila da mogu tu čuvenu ovsenu kašu da pravim kod kuće, a ne samo da gledam kako papaju u američkim filmovima.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.com