tag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post4538840698073992770..comments2023-05-02T11:42:23.020+02:00Comments on Mlin naš nasušni - nastavak knjige...: Pohovane tikviceMala kuharica Sandrahttp://www.blogger.com/profile/03054650755244920003noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-71963193005612061702011-08-30T14:39:00.918+02:002011-08-30T14:39:00.918+02:00Ja pravim pohovane tikvice na slican nacin iz isti...Ja pravim pohovane tikvice na slican nacin iz istih razloga (izbjegavam przeno i masno ). Mada ja to jos vise pojednostavim:) Ja izmeljem rizu, nasjecem tikvice i bez cekanja pohujem u tako izmljeveno rizino brasno, pecem u rerni 40 tak minuta, posolim ih nakon sto ih izvadim iz rerne, onda se mogu zaciniti sa par kapi maslinovog ulja i bijelog luka , ali fine su i socne i bez dodataka. Kao da poh drzi vodu unutar njih da ne ispari dok se peku, mislim da je mnogo zdraviji nacin nego przit na ulju. Sad bas hocu da probam na slican nacin da pohujem i crvenu papriku...probacemo ... pa sta bude:)Masanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-79099480828443744982011-07-21T18:20:50.842+02:002011-07-21T18:20:50.842+02:00@Κάθαρσις: Hvala ti draga!
@Branka - byB: Probaj,...@Κάθαρσις: Hvala ti draga!<br /><br />@Branka - byB: Probaj, svidece ti se! No, uh, tvoji inspirativni pekmezi... ma kraljica si! <3 Hvala ti na lepim recima.Mala kuharica Sandrahttps://www.blogger.com/profile/03054650755244920003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-23527883828916148142011-07-20T20:49:23.072+02:002011-07-20T20:49:23.072+02:00Tikvice i patliđane često poham, ali u tome postup...Tikvice i patliđane često poham, ali u tome postupku koristim i jaje. Tvoj način pohanja i pečenja u pećnici mi se jako sviđa, svakako ću isprobatii ovako i sigurna sam da će mi se svidjeti. <br /><br />p.s. drago mi je da si nam se vratila sa tvojim uvijek zanimljivim i odličnim receptima. Od kada pratim tvoj blog počela sam raditi češće izlete u ovu vrstu prehrane i moram priznati da mi odgovara.Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-20156683368952996282011-07-16T19:10:18.107+02:002011-07-16T19:10:18.107+02:00Nikada ne poham povrće jer i inače nisam ljubitelj...Nikada ne poham povrće jer i inače nisam ljubiteljica pohanog. Jela sam pohane tikvice i znam da su zaista odlične. U svakom slučaju, odličan ručak (itekako volim obroke bez mesa).Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-68597182947452778062011-07-16T16:04:43.913+02:002011-07-16T16:04:43.913+02:00@Tamara: Odlicne su ovako, zar ne?
@LivesArt: Ima...@Tamara: Odlicne su ovako, zar ne?<br /><br />@LivesArt: Ima li vrucine u Splitu? Hvala na pozdravima, uzvracam! Za koji dan i ja cu kod Zadra u moju Rovanjsku <3<br /><br />@Marina: Javi kako ti je ispalo! Meni je bolje nego klasicno przenje u ulju.<br /><br />@jacamaca: I meni su tikvice i patlidjani omiljeno povrce! Hvala, pozdrav iz Pozarevca.<br /><br />@Dzoli: zbog udaljenosti, nisam cesto u prilici sa mamom kuvati... to je uvek dozivljaj. Sta bi mi bez mama???<br /><br />@Mary: Probaj ovako, ako vec nisi :) Hvala na poseti!<br /><br />@Zora: Uvek ih tako spremam. Cak su i ukusnije, a svakako hranjivije od klasicnog nacina przenja na ulju ili masti.<br /><br />@J e l e n a: Hvala draga sto si primetila moje odustvo. Da, od Uskrsa mi je skroz lud period... odlazak kod mojih u Zagreb, pa poslje su oni bili kod mene mjesec dana, pa sam isla na predivan seminar rekonekcije u Zagreb, pa onda je trebalo nadoknaditi sve zaostatke na poslovnom planu... nova knjiga u pripremi i milion drugih stvari koje odradjujem :) Ako nisi probala ovaj nacin, obavezno probaj. Znam da i ti pazis na ishranu. Idem malo pogledati sta ima novog kod tebe. Pozdrav!Mala kuharica Sandrahttps://www.blogger.com/profile/03054650755244920003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-39151772541651350492011-07-16T15:06:17.644+02:002011-07-16T15:06:17.644+02:00Dugo te nije bilo, i nadam se da je to zbog posete...Dugo te nije bilo, i nadam se da je to zbog posete mame ili nove knjige. Odlično je ovo pohovanje iz rerne. Štipnuti kalorije gde god se može.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-4675850134131364452011-07-16T11:32:41.286+02:002011-07-16T11:32:41.286+02:00Sviđa mi se način na koji si sa svojom majkom prip...Sviđa mi se način na koji si sa svojom majkom pripremila pohovane tikvice. Uvek sam za varijantu zdrave pripreme!Zorica Stajićhttps://www.blogger.com/profile/11921066363852487252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-47654744771535682782011-07-16T08:11:01.875+02:002011-07-16T08:11:01.875+02:00Obožavam pohane tikviceObožavam pohane tikviceMaryhttp://sara-robi.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-84663693155109460932011-07-15T23:21:24.746+02:002011-07-15T23:21:24.746+02:00O da i aj tikvcie pohujem na raznorazne nacine.A t...O da i aj tikvcie pohujem na raznorazne nacine.A to sto si pisala za mamu najvise volim da kuvam s anjom u kuhinji;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-25210018707196269092011-07-15T23:16:30.445+02:002011-07-15T23:16:30.445+02:00Ovo je predivno, i ja izbegavam pržena i pohovana ...Ovo je predivno, i ja izbegavam pržena i pohovana jela, a ovako spremljena su sigurno zravija. Tikvice i plavi patlidžan su moji favoriti u kuhinji... Pozdrav mila :)))Jacina carobna kuhinjahttps://www.blogger.com/profile/11156889577671226398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-60517694726166307452011-07-15T23:01:13.384+02:002011-07-15T23:01:13.384+02:00Obožavam pohane tikvice, a ove ću sigurno probati!...Obožavam pohane tikvice, a ove ću sigurno probati!Marinahttps://www.blogger.com/profile/13095561693034104785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-91585846435779567542011-07-15T22:00:57.032+02:002011-07-15T22:00:57.032+02:00Odlično, pohujem tikvice u raznim kombinacijama( n...Odlično, pohujem tikvice u raznim kombinacijama( naribane, narezane, zapečene) ali nikad na ovaj način( na kolutiće) Hvala za recept i pozdrav iz Splita!LivesArthttps://www.blogger.com/profile/07313506383337448994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4321621183730206128.post-87660406872858105762011-07-15T17:58:48.732+02:002011-07-15T17:58:48.732+02:00ovo mi je odlicno, slično radim i jako volim pohan...ovo mi je odlicno, slično radim i jako volim pohane tikvice!Bite my cakehttps://www.blogger.com/profile/12897863855831863286noreply@blogger.com